167 Antti Lepistö

Olen 39-vuotias Sastamalan Kaalisaaressa Nyyti-koirani kanssa asuva opettaja, valmentaja-yrittäjä, aktiiviliikkuja ja kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja.

Minulle tärkeitä kunnallispoliittisia aiheita ovat kanssakuntalaistemme kokonaisvaltainen hyvinvointi, turvallisuus, elämänilo ja osallistuminen päätöksentekoon sekä kaikkien meidän sastamalalaisten mahdollisuudet laadukkaisiin peruspalveluihin, kulttuuriin, lähiluontoon ja liikuntaharrastuksiin.

Olen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen vihkiytynyt arvoliberaali, joka haluaa edistää kuntalaisten tasa-arvoisuutta ja pystyvyyttä sekä kokemuksena että elämisen ilmiöissä toteutuvina mahdollisuuksina tukeen ja itsetoteutukseen. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden lisensiaatti (politiikan tutkimus), filosofian maisteri (filosofia) ja aineenopettaja.

Poliitikkona olen mieluummin muita osapuolia kuunteleva ratkaisija kuin turhien riitojen kylväjä sekä harkitseva asioihin perehtyjä kuin liian nopeasti kantansa lukitseva tulittaja. Korostamalla osallistavaa keskustelua ja avointa päätöksentekoa pyrin edistämään luottamusta kaupungissamme päättäjien, kuntalaisten ja viranhaltijoiden välilllä.

Vihreän Sastamalan ehdokkaat