Meille vihreille sivuuttamaton arvo päätöksenteossa on vastuullisuus. Vastuullisuus on osa toimnintaamme päätäjinä ja arkeamme. Mira, Anni ja Riitta ovat eriomaisia esimerkkejä ehdokkaista, jotka kantavat vastuuta hyvästä maailmasta myös yrittäjinä, jotka parantavat maailmaa.

Mira Ekholm-Martikaiselle eläinsuojelu on elämäntapa ja työ. Lisäksi hän työskentelee etsivässä nuorisotyössä. Anni Rainio tuo ihmisille hyvinvointia joogasaleilla ja auttaa näin meitä kaikkia pitämään huolta itsestämme. Sukutilalleen hän rakentaa permakulttuuripuutarhaa. Siellä maan ja luonnon hyvinvointi hoitaa myös ihmistä. Psykologi Riitta Ylikomin työ koostuu hyvinvoinnin edistämisestä yksilöiden, yhteisöjen ja yhteiskunnan tasolla.

Nyt he ja muutkin Vihreän Sastamalan ehdokkaat haluavat toteuttaa tätä vastuullista otetta Sastamalan kaupungin päätöksentekijöinä. He näyttävät myös esimerkkiä siitä, miten luova toiminta, innostava kulttuuri-ilmapiiri ja monipuolinen luonto liittyvät elinvoimaan.

Tämä on toinen juttu sarjassa, jossa esitellään Vihreän Sastamalan ehdokkaita ja vaaliteemoja.