Vihreän Sastamalan listalla on monen ikäisiä ehdokkaita. Nuoruutta ja tuoreita ajatuksia edustaa esimerkiksi Karkussa asuva kolmekymppinen valokuvaaja Eveliina Lehtiniemi. Kokeneimpia poliitikkojamme ovat taas eläkeiän saavuttaneet diplomi-insinööri Paula Maunumäki ja sairanhoitaja Mika Sillanpää. He ovat molemmat toimineet vihreässä liikkeessä vuosikymmeniä.

Mika on ollut mukana Sastamalan kunnallispolitiikassa 25 vuotta aina Tyrvään Seudun Vihreiden perustamisesta alkaen. Paula on taas toiminut pitkään Nokialla, mistä on äskettäin muuttanut Mouhijärvelle.

Eveliinaa, Mikaa ja Paulaa yhdistää halu turvata luonnon monimuotoisuus ja pysäyttää ilmastonmuutos. Nämä ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikille muillekin ehdokkailleemme ja tulevat ohjaamaan heidän toimintaansa kuntapäättäjinä.

Eveliinan, Mikan ja Paulan sivuilta voit lukea muista heille tärkeistä asioista.

Tämä kirjoitus avaa Vihreän Sastamalan ehdokkaita vinkkaavan kirjoitussarjan.