Kamppanjoinnin hitti olivat Romulan Taiteelliselta Teatterilta vuokratut teräsmukit. Niillä saa retkitunnelman torillakin, eikä tule jätettä. Näin jakamistalous kukoistaa vihreiiden toiminnassa ihan käytännössä. Videolla Eve ja Heidi esittelevät teräsmukeja.

Torilla käytiin vilkkaita keskusteluita monista aiheista.

Heidi Piippo keskusteli taiteesta ja torista. Katso video!

Antti Lepistö ja Kristian Hannikainen käsittelivät laveasti ruokaa ja ilmastonmuutoksen hillitsemistä. Kesskustelu aiheesta eteni suurinpiirtein ”lehmän pierusta”, kanan ja punaviinin kautta ”liperaalinpaan kalaan” Katso video!

Jaska Levo kertoi ajatuksensa luonnosta, ihmisluonnosta ja pyöräteistä.

Eveliina Asikainen ehti keskustelemaan keskustan ehdokkaan kanssa evankelis-luterilaisen kirkon avoimuudesta. 

Lauantaina 1.4. keskustelujen teemana erikoisteemana on fakta ja fiktio.

Klo 10-11 mukana myös kansanedustaja Olli-Poika Parviainen