Vihreä Sastamala on asettanut 12 kuntavaaliehdokasta. Mukana ovat valtuutetut biologi Eveliina Asikainen ja psykiatrinen sairaanhoitaja Mika Sillanpää sekä ensimmäinen varavaltuutettu datanomi Ismo Sylander (sit.). Myös Vihreän Sastamalan puheenjohtaja lehdenjakaja Ilkka Koskinen, elämysohjaaja Jaska Levo sekä sosionomiopiskelija Helvi Toivola ovat olleet ehdolla jo aiemmin.

Uusia ehdokkaita on kuusi: Meksikosta juurilleen palannut muusikko Kristian Hannikainen, kätsäkoulun ammatin opettaja Päivi Lehto, ultrajuoksijana ja ihmisten liikuttajana tunnettu Antti Lepistö (sit.), ammattikorkeakoulun lehtori Taru Owston (sit.), terveydenhoitaja Anu Parikka sekä kuvataiteilija, taideyhdistyksen aktiivi, Heidi Piippo.

Koulutus on yksi vihreiden tärkeimmistä vaaliteemoista. Se näkyy myös siinä, että ehdokkaissamme on monia opettajia. Lisäksi joukosta löytyy luonnon, kulttuurin ja ihmisyyden puolustajia, jotka osaavat ajatella maailmanlaajuisesti, käyttää tieteellistä tietoa päätösten perusteena ja toimia paikallisesti.